APK Vrachtwagens

Laat de verplichte keuring voor de APK door de specialist in Amsterdam verzorgen!

Of u nu in het bezit bent van een personenauto, vrachtwagen, bus, touringcar of camper, uw voertuig dient voor de APK gekeurd te worden. Wanneer uw voertuig toe is aan de APK, wilt u dit natuurlijk laten verzorgen door een bedrijf dat RDW erkend is. Bij Autoservice NDSM in Amsterdam bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beschikking over een grote brug, waardoor wij de officiële RDW keuring uit kunnen voeren voor zowel personenauto’s, als voor vrachtwagens, bussen, campers en caravans.

Voor het laten keuren van personenauto’s, hoeft u zelfs geen afspraak met ons te maken. Kom gerust langs en wij voeren de keuring voor u uit!

Wanneer is uw voertuig toe aan de APK?

Dit verschilt per voertuig. Dit heeft onder andere te maken met het bouwjaar van het voertuig, maar ook of het voertuig een dieselmotor of een benzinemotor heeft. Voor meer details over wanneer uw voertuig toe is aan de verplichte APK, kunt u hier terecht. Op deze manier kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw voertuig APK gekeurd dient te worden.

Wanneer het tijd is voor de APK, bent u van harte welkom in onze garage in Amsterdam zodat wij de keuring voor u kunnen verzorgen. Vergeet dit niet, want wanneer u de keuring te laat of helemaal niet laat uitvoeren, krijgt u een bekeuring.

Waarom bent u bij Auto- & Truckservice NDSM aan het juiste adres?

Wij hebben veel ervaring in huis om de APK voor uw voertuig op de juiste manier uit te kunnen voeren. Wij zijn een RDW erkend garagebedrijf en kunnen voor elk merk en type voertuig de keuring en het onderhoud verzorgen, doordat wij de beschikking hebben over een grote brug en daarnaast werken met moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij uw voertuig op vakkundige wijze uitlezen en er zorg voor dragen dat u snel weer onderweg bent! In Amsterdam en omstreken hebben wij op deze manier al vele voertuigen mogen keuren.

Mochten er onverhoopt onvoorziene problemen bij uw voertuig aan het licht komen tijdens de keuring, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en bespreken hoe deze problemen opgelost kunnen worden. Pas na uw goedkeuring zullen wij de noodzakelijke reparaties uitvoeren.

Wij vallen buiten de milieuzone!

Sinds 1 maart 2021 schrijft de Gemeente Amsterdam boetes uit voor dieselvoertuigen die niet aan de eisen voldoen en in de milieuzone rijden. Deze boete bedraagt € 100,- exclusief administratiekosten. Met het invoeren van de milieuzone, wilt de gemeente de luchtkwaliteit in de stad verbeteren. De milieuzone is van toepassing op dieselvoertuigen met een emissieklasse 3 of lager, deze voertuigen hebben geen toegang meer tot een groot deel van Amsterdam. Autoservice NDSM is gevestigd in het deel van Amsterdam dat wél buiten de milieuzone valt, dus kunt u met elk dieselvoertuig nog altijd bij ons terecht!

Milieuzones Amsterdam
APK Truck Vrachtwagen Amsterdam NDSM