Over ons

Naast onderhoud, reparaties verzorgt Autoservice NDSM ook APK-keuringen voor alle gangbare merken auto's, bussen, bedrijfswagens, campers, vrachtauto's & trailers. Omdat voor zware voertuigen strenge veiligheids- en milieu-eisen gelden, bestaat hiervoor een specifieke APK-keuring, de APK 1. Uiteraard is Autoservice NDSM ook voor deze keuring erkend door de RDW.

De APK 1 keuring wordt snel en vakkundig uitgevoerd door onze speciaal hiervoor opgeleide monteurs, nadat wij vooraf met u de eventuele bijzonderheden hebben besproken. Alle benodigde apparatuur hebben wij zelf in huis en onze werkplaats is speciaal ingericht voor lichte & zware voertuigen.

Eventuele (noodzakelijke) reparaties en opmerkingen word meteen aan u gemeld, indien gewenst ontvangt u hiervoor direct advies en als u dat wenst een kostenplaatje. Vaste klanten ontvangen indien gewenst als service uiteraard een bericht op het moment dat een keuring moet worden uitgevoerd. Zo kan deze tijdig en op een voor hen geschikt moment plaatsvinden. Het is immers ons doel dat u zo snel mogelijk weer veilig onderweg bent.

Wij helpen uw graag bij vragen of het plannen van een afspraak.

Auto en truck service NDSM