We begrijpen dat het lang niet altijd voor iedereen mogelijk is om hun auto zelf naar de garage te brengen voor onderhoud. Ook wil lang niet iedereen gebruikmaken van vervangend vervoer. Precies op dat punt komt onze haal- en brengservice van pas. Wij zorgen ervoor dat uw auto opgehaald en weer naar u toe gebracht wordt. Of dat iemand u naar uw werk of uw huis brengt en u later ook weer ophaalt als de auto klaar is.

Uw auto laten ophalen

De eerste mogelijkheid die u heeft, is om uw auto door een van onze medewerkers op te laten halen. Dat kan bij u thuis of op uw werk zijn: welke plek voor u het beste uitkomt. Als u dat wilt, kunnen we de auto uiteraard ook weer retour brengen. Zo kunt u gewoon doorwerken en treedt er bij u geen onnodig tijdverlies op.

Chauffeur

Een andere mogelijkheid is dat u wel zelf de auto naar onze garage brengt, maar dat vervolgens een van onze medewerkers u naar huis of uw werk brengt en later weer op komt halen. Makkelijk toch? Zo heeft u zelf genoeg tijd om andere zaken te regelen die noodzakelijk zijn.

Wilt u ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice? Geef dit dan het liefst wel vooraf even aan zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het op de afgesproken dag en tijd geregeld wordt. Als u wilt, kunt u hier nu direct uw werkplaatsafspraak maken.